Welkom op mijn website.

Fit en in Balans. Een situatie die iedereen graag zou willen ervaren. Tevens zijn dit twee zaken die vaak hand in hand gaan. Het hedendaags leven wordt steeds drukker en zorgt voor steeds meer stress en verschillende leefstijlen zorgen voor verschillende klachten. In zo'n situatie is even een moment voor uzelf precies wat u nodig heeft. Een moment waarin u zich nergens druk over hoeft te maken, en alleen maar hoeft te ontspannen. Vaak vergeet men dat ook dit erg belangrijk is. Sterker nog, veel mensen weten niet eens hoe zij zich moeten ontspannen! Opgehoopte stress of spanning kunnen ongemerkt voor vervelende klachten zorgen zoals onder andere spanningshoofdpijn, duizeligheid, stijve nek, rugpijn of andere (spier)pijnen, vermoeidheid en slapeloosheid.
Een goede massage kan u daarbij helpen. Fit Balance Massage biedt zowel ontspannings als sportmassage aan, voor een zeer redelijke prijs. Een prettige massage is helaas niet voor iedereen financiëel weggelegd, en dat terwijl ook de mensen met een iets lager budget recht hebben op of behoefte hebben aan een rust moment in hun leven. Dat is de reden dat Fit Balance Massage is ontstaan.

Fit Balance Massage komt bij u aan huis voor een ontspannen massage in de eigen, vertrouwde omgeving. Het werkgebied is Breda/Oosterhout NB.